KULTURA I MI - UMETNOST I SVET

Ozenio se mladi momak pa ga sutra pitaju:  - Jeli kakva je mlada? - Pa nije bas dobra. - Pa kako celom selu valjala, a tebi ne valja?!

*********************

Komsija, kako ste se usudili spavati s mojom zenom? - Pa samo sam hteo vidjeti kakva je razlika izmedju moje i vase. - Pa to sam vam ja mogao reci...!

***********************

Kaze Grof Grofici: "Draga, bankrotirali smo! Mogla bi da naucis da kuvas pa da otpustimo kuvara" Na to ce Grofica: "Nauci ti da jebes pa da otpustimo i sofera!

****************

Dosao Mujo kuci i zatekao Fatu sa Suljom u krevetu. - Fato, sram te bilo. Uzeo sam te sa ulice, napravio zenu od tebe, radim po ceo dan, svake druge subote radim trecu, nikad ne pijem... A ti Suljo prestani da jebes barem dok pricam!!

******************

Predlaze muz zeni da obrije stidne dlacice: - A zasto? - Pa tako, malo novosti, promene, erotike... - Pa jesi li ti normalan, smejace mi se celo selo...

*******************

Dolazi zena kod doktora. - Doktore, patim od impotencije. - Kako patis? Pa ti si zensko. - Ma muz boluje, a ja patim.

********************

... a ovo je portret mog jadnog muza. - Stvarno? A kad je preminuo? - A, ne, nije umro. Samo je jadan.

*******************

Dosao Mujo na posao i obuo jednu crnu i jednu zutu cipelu. Video ga sef i poslao ga kuci da se preobuje. -Al ce sef da se iznenadi kad se vratim, ja i kuci imam jednu crnu i jednu zutu cipelu.

********************

Slon prvi put vidi svog cuvara golog. Kaze slon njemu: I stim zelis da pijes vodu?

*****************

Haso: Vidi Mujo kako tvoj sin lici na mene! Mujo: Nema veze, Haso, bitno je da je on zdrav!

**********************

Indijanac Dva Pera jebe Indijanku. Posle nekog Vremena kaze: Za 9 meseci dobices dete. To ti je od Dva Pera. Indijanka kaze njemu: Za 9 dana dobices peckanje. To ti je od Tri Pera.

********************

Cuo sam da ti je mala nevina a prca se za pare!!

*******************

Kaze lekar pacijentu:- Moram da vam saopstim radosnu vest, vasa zena ce dobiti bebu. -Nemoguce, uvek sam dobro pazio. -Znate, to vam je kao voznja automobila. Vi pazite, ali se drugi zalete!

*********************

Dodje mis kuci i u krevetu nadje misicu sa slepim misem, pa kaze: "Kurvo jedna!". "Ali dragi, on je ipak pilot", odgovori misica.

*****************

Šta je sreca u nesreci? Kada ti žena kaže da imas najveci kuracu u komšiluku!

**********************

Kaze ivica tati: "Tata, prodajmo mamu!" "Zasto, sine?" Pa ti je ne jebeš, ja više ne cuclam, a za komšiju je necemo hraniti.

 

 

Poslednje ažurirano (ponedeljak, 21 mart 2011 13:12)