Sastav kucica - The Project

Cipele otkrivaju karakter

Čak i obuća koju najčešće i najradije nosite može mnogo da kaže o vašoj ličnosti. Proverite

Visoke potpetice

Strast prema visokim potpeticama otkriva izrazito samouverenu ženu koja zna da istakne svoju ženstvenost i moć. Ona se ne plaši da kaže šta misli, samostalna je, odlučna i snažno veruje u svoje kvalitete. Takve cipele otkrivaju alfa žene, koje su često odlične šefice, glumice, zabavljačice, portparolke ili urednice modnih časopisa. Blještave štikle govore o ženi razigranog duha željnoj dobre zabave. Ali, salonke su odraz umerene žene koja ne voli eksperimente. Strogoća cipela odraz je njene ozbiljnosti, pa se ove žene neretko bave pravom, računovodstvom ili investicijama.

Patike

Ljubiteljka patika je „kul" devojka, ona to želi da bude i to u svemu i pokazuje. Ona zna sve o muzici i filmovima i njen izbor će uvek da vas oduševi. Okretna je i duhovita, a njene izjave prati doza ironije i sarkazma. Uvek joj se žuri, a život u pokretu je ono je što je pokreće. Da bi bila srećna, ova žena mora nešto da proizvodi, film, muziku, fotografiju ili neki časopis.

Visoke čizme s visokom petom

Ovakve čizme nosi žena osvešćenog samopouzdanja i čvrstog stava o dobrom izgledu žene. Ona je moćna i smela, a kombinovanjem noviteta, različitih materijala i visina čizama može da otkrije i osobine poput kreativnosti i šika, za šta je zaslužna umetnička crta njene ličnsoti.

Kratke čizme s visokom petom

Nije lako odlučiti se i obuti kratke čizme s visokom potpeticom. Ove čizme šalju poruku da je žena koja ih nosi seksepilna, oštra i smela, a često su i znak rokerskog šika, devojke koja se smelo, ali i prefinjeno poigrava s odećom.

Baletanke

Baletanke su savršen spoj udobnosti i stila. Svakoj odevnoj kombinaciji pridaju ženstvenost, a žena koja ih nosi poručuje da želi što duže da ostane devojčica. Razigranog je duha, ne voli ozbiljnost i uniformisanost, pa svoj šik lako uklapa u modne novitete i eleganciju.

Ag čizme

„Agsice" su već prošle svoju modnu fazu prihvatanja i odbijanja pa su se zaustavile na vrhu, kao obuća koja će večno da postoji. Zato žene koje ih nose poručuju da nisu komformiste jer su i njihova omraženost i trend prošli. Kao i „agsice", žene koje ih nose su ležerne i vrlo ugodno društvo.

Otvoreni prsti

Cipele s visokom petom i otvorenim prstima govore o ženi koja želi da impresionira, bude drukčija i privuče pažnju. Pobornica je ženstvenog stila, bilo da je reč o klasičnom izgledu holivudskih lepotica ili modernijoj varijanti. Ona uživa u činjenici da je žena i neretko je perfekcionista.

Cipele s kaišem

Cipele zaobljenog vrha s kaišem oko članka govore o ženi koja veruje u stara vremena, u kome su postojale dame i gospoda. Ona voli urednost, praktičnost i jednostavnost. Ali kod nje te osobine ne isključuju želju za zabavom, naprotiv, ova ljupka žena ima originalan i upečatljiv smisao za humor. Idealni poslovi za nju uključuju organizaciju, bilo da je reč o knjižari ili salonu nameštaja. Zbog svoje ljupkosti i umerenosti odlično se nosi s temperamentnim ljudima, što može da bude veliki plus ako temperament „krasi" njenog šefa.

Platforme

Otkrivaju mladalački, pomalo umetnički „luk" i pokazuju da žena koja ih nosi želi da izgleda kreativno i trendi. Normalna visina potpetica idealna je za kombinaciju različitih modnih stilova, a tada najviše govori o znanju i stilu vlasnice.

Kaubojke

Kaubojke otkrivaju divljinu, prodornost, spretnost i marljivost žene koja ih nosi. Ona se ne ustručava da preuzme na sebe teške poslove i odradi ih s užitkom. Sve proživljava intenzivno i nema poteškoća s prepoznavanjem problema.

Visoke sportske čizme

Ravne visoke sportske čizme govore o snazi, hrabrosti i dostojanstvenosti, ali i o nepristajanju na kompromis kad je posredi udobnost. Ako birate čizme poput „martinki", drugima poručujete da ste jedinstveni, ali i pomalo agresivni i komplikovane naravi.

Poslednje ažurirano (četvrtak, 17 februar 2011 22:33)