Example of Category Blog layout (FAQs/General category)

Sunce u znaku Skorpije

Škorpion spada među zavodničke znakove. Od svojih partnera traži veliku odanost i ni u kom slučaju ne smijete gledati na stranu nego svu svoju pozornost usmjerite na njega. 
Škorpion je inteligentan ali i intuitivan, stoga ćete ga vrlo teško prevariti. Djeluje dosta privlačno, skoro magnetski na sve osobe koje mu se nađu u blizini. Osobe rođene u ovom znaku su maštoviti uzbudljivi ljubavni partneri. 
Kad si zadaju cilj ništa ih ne može spriječiti u njegovom ostvarivanju. Iako djeluju hladnokrvno, jako su emotivneosobe. Kada se zaljube znaju biti romantični, a za svoga partnera bi i zvijezde s neba skinuli. 
Škorpioni nisu spremni na kompromise, posesivni suljubomorni, a ponekad čak i paranoični. Ukoliko povrijedite škorpiona on vam to nikad neće oprostiti i vratit će vam na najgori mogući način. Vjerujte nam, bolje vam je da ne osjetite na vlastitoj koži kako se osvećuje škorpion, uvijek, baš uvijek pogađaju u tamo gdje najviše boli. 
Ako želite zavesti škorpiona igrajte inteligentnu igru. Neka vaše namjere nasluti ali pustite ga neka on osvaja vas. Muškarac i žena škorpion se ponašaju potpuno različito kod zavođenja, ali uvijek oni osvajaju. Ako se upustite u vezu s njim obavezno mu budite vjerni i nemojte ga lagati. 
Ako vam se učini da je škorpion u jednom trenutku potpuno zagrijan a u drugom hladan to je zbog škorpionove sklonosti promjenama raspoloženja. Prihvatite te njegove promjene i nastavite se ponašati kao da je sve o.k.
Najbolje se slažu s rakom i ribom.
Ne slažu se s blizancima i vagom
Sex-Umjetnost je seks, a Škorpioni su Picassova djeca. Nema toga što njima neće pasti na pamet. Što se položaja tiče anakonda je njihov favorit. On leži na leđima, a ona na njemu, i to u suprotnom smjeru. Nakon oralnog stimuliranja slijedi seksualno sjedinjenje. Naravno, on joj pri tome stimulira klitoris. Najbolji partneri Ribe i Rakovi.


Poslednje ažurirano (utorak, 08 mart 2011 16:44)

 

Sunce u znaku blizanaca

Ako želite da budete sigurni da će se vaši prijatelji dobro zabavljati i da u društvu ni jednog trenutka neće biti dosadno, pozovite Blizanca (ili možda više njih). Na ovaj ili onaj način, oni će održavati razgovor živim i duhovitim, možda u polemičkom tonu, ali sa toliko znanja, duha, poslednjih vesti i šaljivog ogovaranja, da će svi biti oduševljeni.

Blizanac je vedar, nemiran, nervozan, radoznao i izvanredno obavešten o svemu. Ponekad mu zameraju da je površan i da nedostaje dubine njegovom zapažanju: istina je da on ne mari mnogo i nema strpljenja za detalje, ali niko kao on ne može tako brzo i tačno oceniti ono što je bitno u jednoj stvari.

Šala i vedrina koju pokazuje samo je deo njegove dvostruke prirode - "drugi Blizanac" često plače, ali u samoći. Uvek morate imati na umu da je to dvojni znak, da su u pitanju dve različite, promenljive ličnosti. Izraz ovog znaka se tako brzo menja, da je ponekad teško ustanoviti gde završava realnost a gde počinje iluzija. Potrebno je često malo opreznosti i smotrenosti da biste znali gde da tražite ovo svestrano stvorenje. Jer, ono je danas ovde, a sutra ko zna gde. Blizanci menjaju svoju odeću, posao, ljubav svoga života, mesto boravka, isto onako brzo kao što menjaju svoje mišljenje, a to je zaista veoma brzo.

Blizanci imaju nezgodnu naviku da poslednju stranu knjige čitaju kao prvu. Bilo bi zanimljivo upoznati ma i jednog predstavnika ovog znaka koji je pročitao neku knjigu od prve do poslednje strane, bez preskakanja, a da mu to nije dosadilo na pola puta. On suviše brzo odbacuje dragoceno i staro radi neoprobanog i novog, a onda žali zbog trenutne odluke. I pored toga što je uvek okružen ljudima, najdublje emocije deli samo sa jednim stalnim pratiocem - svojim drugim Ja. Vazduh je njegov elemenat i njegov jedini pravi dom. On je na Zemlji stranac.

Pripadnici ovog znaka nemaju strpljenja sa konzervativcima i staromodnim ljudima, ili sa onima koji se teško odlučuju o određenim pitanjima. Blizanci znaju gde im je mesto i koje mišljenje zastupaju, bar u određenom trenutku. Prema Blizancima se obično osete trenutne simpatije, sklonost ka stvaranju prijateljstva. Velika je greška ako pokušate da prikujete Blizanca za jedno mesto ili jednu ideju. Napravićete veliku grešku i ako izazivate njegovu dovitljivost ili duhovitost. Sa najvećom lakćom će se izvući iz svake situacije.

Blizanci umeju da budu oštri satiričari, a slobodno se može reći da njihova inteligencija i domišljatost daleko nadmašuje sve ostale zodijačke znakove. Blizanac može nekada i da iznenadi. Naročito ako je zaljubljen. Tajna je u dvojnosti ovog znaka. On može da radi dve stvari u isto vreme sa manje napora nego što je drugima potrebno da bi uradili samo jednu stvar. Zbog toga je u ljubavi Blizanac cesto nepouzdan, iako vrlo romantičan, a njegova stalna želja za promenom i raznovrsnošću retko ga duže zadržava na jednom mestu.

Da biste ga osvojili morate pratiti njegov tempo. Nemojte se suviše obazirati na njegove želje, vec slobodno raspolažite svojim slobodnim vremenom. Morate biti u toku sa svim aktuelnim ludostima i morate se navići na nepredvidljivost. Ljubav za njega često više znači "dobar razgovor nego dobar seks". Njemu je potrebna zanimljiva i pametna osoba. Jer, strast bi mogla zamagliti najvrednije što poseduje - zdrav razum. Kad naiđe na osobu koja mu potpuno odgovara Blizanac začudo može biti i veran - tek tada najzad shvata da je sve vreme "lutao svetom" tražeći drugog Blizanca...

 

Sunce u znaku Strelca


Kljucna rec - direktnost. Drustveni ste, puni entuzijazma i postujete visoke principe poput univerzalne ljubavi i mira u svetu. Bezbrizni i vedri, povremeno nemirni, zahvaljujuci tolerntnosti dobro saradjujte sa ljudima, prihvatajuci ih onakvim kakvi jesu. Direktnost i nehoticno povredjuje druge. Volite sport, prirodu i putovanja. Vas moto je: "Samo me nemoj zatvoriti."

 

Zanimljiv i optimističan znak koji želi iskoristiti sve što život pruža. 
Strijelac ne robuje nikakvim ograničenjima, zadanim okvirima ni pravilima ponašanja. On uživa u svojoj slobodi i ne želi je mijenjati nizašto. 
Njega na djelovanje najviše, u svim područjima života, potiče natjecanje. Najbolje djeluje kad se mora najviše dokazati ili pobijediti nekoga nepobjedivog. 
U njegovom društvu je uvijek zabavno
Tolerantni su, pošteni, ali često nepromišljeni i tvrdoglavi
Njih privlače originalne, samosvjesne osobe, atraktivnog ili neobičnog izgleda. Ako vam se sviđa strijelac to mu i pokažite, on voli izravne osobe. Najbolje da ga pozovete u nekakvu avanturu ili bar na akcijski film. Ponašajte se kao da ste neosvojivi, igrajte toplo – hladno, to će ih još više zainteresirati. 
Njegova najveća mana je što se teško smiri uz jednog partnera, stalno želi nešto novo, neku novu avanturu, neki novi životni poticaj. Čak i kad ste u vezi s njim ne možete biti sigurni da ste mu jedini. 
Strijelcu odgovaraju: lav, strijelac i vodenjak.
Loša kombinacija su s jarcem, škorpionom i ribama.
Sex-Oni ne znaju za konvencije i nikada ne čine ono što se od njih očekuje. Bilo da je riječ o seksu u moru, planinama, javnom mjestu. Štoviše, osjećaj da čine nešto zabranjeno samo im pumpa krv tamo gdje treba. Od položaja najidealniji su oni na stoječki, s tim da je partnerica okrenuta muškarcu leđima. Najbolji partneri za isprobavanje Ovan i Lav te svi oni nepoznati pojedinci na koje se Strijelci slučajno popiknu u lovu na seks.

Ruze i .......

Udvostručen broj ruža od tradicionalnog tuceta, buket od dva tuceta ruža nosi dvostruko značenje! 


24 ruže kao romantičan poklon govori “Ja pripadam tebi.” 


 Ruža sa dugačkom stabljikom


Ruža sa dugačkom stabljikom ima duboko značenje i često su najviše priželjkivani i cenjeni tip ruže. Buket ovakvih ruža znači „Zauvek ću te pamtiti.” 

Jedna ruža sa dugačkom stabljikom nosi poruke jednostavnosti, kao što su „Volim te” ili „Hvala ti.”

Mini ruže


Mini ruže su poznate po svojim malim cvetovima, ali njihova manja veličina ne umanjuje njihov značaj i uticaj. 


Mini ruže su takođe poznate kao “voljene” ruže. Kao što ime govori, ove ruže su simbol privrženosti, savršen za dragu osobu.


Ruže za posebne prilike


Kako postoji veliki izbor boja i puno značenja koja se odnose na njih, ruže su divan poklon za svaku priliku. 

Bele ruže se obično koriste za venčanja. Žute ruže mogu biti odličan rođendanski poklon za dragog prijatelja. Crvene ruže su savršen poklon za romantičnu priliku, kao što je, na primer, Dan zaljubljenih.

Ruže i Čokolada


Ruže i čokolada su klasična kombinacija poklona. Ništa ne govori „romantika” više od buketa crvenih ruža i kutije čokolade. 


Dodavanjem čokolade poklonu ruža, dodaje se taj specijalni naglasak na izražavanje ljubavi.

 

http://astrokucice.atwebpages.com/index.php?option=com_content&view=section&id=3&Itemid=41


 


 

Poslednje ažurirano (utorak, 08 mart 2011 16:46)

 

Sunce u znaku Ovna

Sune u Ovnu - kljucna rec preduzimljivost - Vodja, a ne sledbenik i dobro se pokazujete na rukovodecim polozajima i svakom polozaju od autoriteta. izvanredni ste u zanatskim vestinama. Volite da sami obavljate svoje poslove, u vreme koje vi odredite; imate izrazene stavove, a ponekad ste cak i arogantni. Otvorena samouvernost moe prikrivati duboko nezadovoljstvo samim sobom. - glumac Voren Biti

Ovnove lako možemo prepoznati već na prvi pogled. Njihov izgled je glavni adut, koji uz njihov teatralan nastupostavlja dojam gdje god se pojavili. Uvijek su veseli, nasmiješeni i optimistični. Kada ovnovi sebi zadaju neki cilj od njega ne odustaju lako. Tako će biti i s vama. Ako mu se sviđate učinit će sve kako bi vas osvojio. Zato je potrebno privući njegovu pažnju, ali nemojte mu izravno pokazati koliko vas zanima, jer on voli izazove. Pustite ga neka vjeruje da on osvaja vas a ne vi njega. 
Bez obzira radilo se o muškarcu ili ženi ovnu, poanta je da ovnovi uvijek moraju osvajati. 
Pažnju muškarca ovna privući ćete atraktivnim izgledom. Obucite se sexy ali ne i vulgarno. Njegova idealna žena dobro izgleda, a ipak je puna razumijevanja i ljubavi. Rekli bismo tradicionalan tip žene. Zato obavezno naglasite kako znate i kuhati. 
Kad ste ga napokon osvojili bitno je i dalje njemu prepustiti glavnu riječ, ili bar neka živi u tom uvjerenju (ako želite da vas posluša, recite mu da baš to ne smije). Dakle, ponašajte se kao prototip žene s televizijske reklame za juhu, budite dobroćudni, nasmiješeni, slušajte ga, izbjegavajte konflikte s njim, ne dajte mu razlog za ljubomoru jer je izrazito posesivan astrološki znak. 
No, ne smijete se uljuljati u rutinu jer njega najviše privlače izazovi i novi počeci. Zato neka vas uvijek iznova mora osvajati. Priređujte mu stalna iznenađenja i neprestanu akciju. 
Ovnovi se najbolje slažu s blizancima, lavom, vagom
Najlošija kombinacija je rak, bik i vodenjak
Sex-Spontani, zavodljivi te vrlo zahtjevni, glavna su obilježja ovog znaka. Što se tiče kreveta, oni su isprobali gotovo sve i zato, ukoliko završite u krevetu s pripadnikom ovog znaka prepustite im vodstvo. Ukoliko ste nabasali na ženu Ovna, znajte da ona mora biti gore i da ce većinu posla obaviti sama. Najbolji seks s Lavovima i Strijelcima.

 

Nije lose znati.....

Crvene ruže – ljubav, zaljubljenost
Najuniverzalniji simbol od svih, crvene ruže predstavljaju iskrenu ljubav. Osim toga, kroz istoriju su se pojavljivale i kao politički i religiozni simbol.

Žute ruže – prijateljstvo i sreća, želja za brzim oporavkom
Decenijama unazad, žuta boja povezivala se sa suncem i svetlošću – čime su ruže ove boje dovođene u vezu sa srećom i uticanjem na bolje raspoloženje. Žute ruže šalju poruku privrženosti i poštovanja (a ne ljubomore, kako se mislilo), bez skrivenih ljubavnih naznaka, te su pogodne za poklon prijateljicama, koleginicama i svim onim ženama sa kojima muškarci nisu romantično povezani.

Ružičaste ruže – naklonost, ljubav, zahvalnost
Ružičasta boja u sebi nosi naznakealju elegancije i otmenosti, kao i poetične zaljubljenosti. Tamnije nijanse se uzimaju kao tradicionalan znak zahvalnosti; svetlije nijanse su za iskazivanje osećanja, tako da pogoduju novim parovima.

Bele ruže – nevinost, čistota, simpatije
U najranija vremena poklanjanja cveća, bele ruže su bile simbol prave ljubavi; kasnije su postale neizostavan dodatak svake mlade i kao takav, svadbeni cvet. U tom smislu, bele ruže predstavljaju vrline, čistotu nove ljubavi i zajednicu.

Narandžaste ruže – strast, želja, zanos
Kao kombinacija crvene i bele, narandžasta ruža simbolišu most između prijateljstva i ljubavi. Podjednako mogu biti poruka i izraz očaranosti, ali i poklon u znak potvrde prijateljstva i iskazivanja ponosa.

Ljubičaste ruže – ljubav na prvi pogled, očaranost, zanesenost

Ljubičasta je tradicionalna boja kraljevstva i plemenitosti. U tom smislu, ljubičaste ruže sugerišu plemenita i uzvišena osećanja.

 

 

Poslednje ažurirano (utorak, 08 mart 2011 16:58)

 

Sunce u znaku Jarca

Kljucna rec oprez. Ozbiljni, zivot vam moze izgledati tezak, ali na kraju pobedjujete. Vi ste odgovorni i prakticni, a povremeno vas obuzima samosazaljenje. Drugima delujete rezervisano, ali onog trenutka kada nekome poklonite poverenje odan ste prijatelj. Vredno radite kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Keltski horoskop - pronadji svoje drvo

Jan 01 - Jan 11 - Jelka
Jan 12 - Jan 24 - Brest
Jan 25 - Feb 03 - Platan
Feb 04 - Feb 08 - Topola
Feb 09 - Feb 18 - Smreka
Feb 19 - Feb 28 - Bor
Mar 01 - Mar 10 – Zalosna vrba
Mar 11 - Mar 20 - Limun
Mar 21 - Hrast
Mar 22 - Mar 31 - Lesnik
Apr 01 - Apr 10 - Musmula
Apr 11 - Apr 20 - Javor
Apr 21 - Apr 30 - Orah
May 01 - May 14 - Topola
May 15 - May 24 - Kesten
May 25 - Jun 03 - Jasen
Jun 04 - Jun 13 - Zbun
Jun 14 - Jun 23 - Smokva
Jun 24 - Breza
Jun 25 - Jul 04 - Jabuka

Jul 05 - Jul 14 - Jelka
Jul 15 - Jul 25 - Brest
Jul 26 - Aug 04 - Platan
Aug 05 - Aug 13 - Topola
Aug 14 - Aug 23 - Smreka
Aug 24 - Sep 02 - Bor
Sep 03 - Sep 12 – Zalosna vrba
Sep 13 - Sep 22 - Limun
Sep 23 - Maslina
Sep 24 - Oct 03 - Lesnik
Oct 04 - Oct 13 - Musmula
Oct 14 - Oct 23 - Javor
Oct 24 - Nov 11 - Orah
Nov 12 - Nov 21 - Kesten
Nov 22 - Dec 01 - Jasen
Dec 02 - Dec 11 - Zbun
Dec 12 - Dec 21 - Smokva
Dec 22 - Bukva
Dec 23 - Dec 31 - Jabuka

Jabuka (Ljubav) – obicno vitki, harizmaticni, dopadljivi i atraktivni, prijatne spoljasnosti, rado flertuju, avanturisti, culni, uvek zaljubljeni, hoce da vole i da budu voljeni, verni, nezni, veoma sirokogrudi, talenti za nauku, zive za danas, heute, bezbrizni filozofi sa snagom dobrog izlaganja.

Jasen (Ambicija) – neobicno atraktivni, raduju se zivotu, impulsivni, pozeljni, ne mare za kritiku, ambiciozni, inteligentni, talentovani, vole da se igraju sa sudbinom, mogu biti egoisti, sehr pouzdani, verni ljubavnici, ponekad im mozak vlada nad srcem, ali veze shvataju vrlo ozbiljno.

Bukva (Kreativnost) – imaju izrazeno dobar ukus, zabrinuti oko svog izgleda, materijalisti, dobro organizuju zivot i karijeru, ekonomicni, dobre vodje, ne preduzimaju nepotrebne rizike, vispreni, velicanstveni zivotni partneri, veoma vode racuna da ostanu fit (dijete, sport, itd.)

Breza (Inspiracija) – raduju se zivotu, atratktivni, elegantni, ljubazni, zadovoljni, ne vole nista sto je preterano, ne podnose vulgarnost, vole zivot u prirodi i miru, nisu preterano strastveni, prilicno uobrazeni, nedovoljno ambiciozni, umeju da naprave mirnu, zadovoljnu atmosferu.

Smreka (Sigurnost) – obicno jako lepi, umeju da se udese, vole luksuz, dobrog zdravlja, absolutno nisu stidljivi, pokazuju tendenciju da gledaju na druge sa visine, samouvereni , odlucni, nestrpljivi, vole da uticu na druge, mnogo talenata, zdravo optimisticni, cekaju pravu ljubav, sposobni da donose brze odluke.

Kesten (Iskrenost) – izrazito lepi, ne vole pritisak, pravicni, raduju se zivotu, zainteresovani, rodjeni diplomati, ali u drustvu osetljivi, cesto nesigurni u sebe, ponekad uobrazeni, osecaju se neshvacenim, vole samo jednom, imaju problema u pronalazenju partnera.

Platan (Vernost) – jaki, misicavi, odgovorni, uzimaju sve sto im zivot pruza, zadovoljni, optimisticni ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, verni, uvredljiv, nestalni, pedantni i bezbrizni.

Brest (Plemenitnost) – prijatne figure, odeveni sa ukusom, kazu glasno sta im ne odgovara, naginju tome da ne oprastaju tudje greske, veseli, vole da vode, ali ne i da nekome pripadaju, verni i iskreni partneri, vole da donose odluke za druge, plemeniti, sirokogrudi, veliki smisao za humor, prakticni.

Smokva (Osecajnost) – veoma jaki, samovoljni, nezavisni , ne dozvoljavaju protivljenje ili svadju, vole zivot, familiju, decu i zivotinje, pravi drustveni leptirici, puni humora,vole besposlicarenje i dokolicu, talentovani za prakticno, inteligentni.

Jelka (Misterioznost) – puni ukusa, posteni, obrazovani, vole sve sto je lepo, puni osecaja, tvrdoglavi, egoisticni ali se brinu za svoje bliznje, prilicno zadovoljni, talentovani, mnogo prijatelja ali i neprijatelja, veoma pouzdani.

Lesnik (Izuzetnost) – sarmantni, skromni, puni razumevanja, znaju da ostave utisak, aktivni borci za socijanu pravdu, omiljeni, osecajni, komplikovani ljubavnici, iskreni, tolerantni partneri, poseduju pravu predstavu o pravicnosti.

Zbun (dobar ukus) – hladna lepota, brinu se o svom izgledu i kondiciji, dobar ukus, nisu egoisti, cine sebi zivot sto moguce prijatnijim, vode disciplinovan zivot, od partnera traze priznanje i prijateljstvo, sanjaju o neobicnim ljubavnicima, retko su zadovoljni svojim osecajima, ne veruju skoro nikome, uvek su nesigurni u svoje sopstvene odluke, veoma savesni.

Limun (Sumnja) – ono sto zivot donosi prihvataju sa mukom, mrze svadju, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, zrtvuju se za prijatlje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljsaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni ali verni.

Javor (Nezavisnost) – neobicne osobe, izrazena moc izrazavanja i originalnost, bojazljivi i rezervisani, slavoljubivi, ponosni, sigurni u sebe, zeljni uvek novih iskustva, ponekad nervozni, dobro pamcenje, lako uce, obicno imaju komplikovani ljubavni zivot, vole da uticu na druge.

Hrast (Hrabrost) – robusne prirode, jaki, nezavisni, nepopustljivi, osecajni, ne vole nikakve promene, nogama uvek na zemlji, drze se cinjenica, jednostavno ne razmisljaju vec deluju.

Masllina (Mudrost) – vole sunce, toplotu u lepa osecanja, razumni, puni razumevanja, izbegavaju agresivnost i nasilje, tolerantni, veseli, mirni, izrazen osecaj za pravdu, osetljivi, uobrazeni, nisu ljubomorni, vole da citaju, i da su u drustvu obrazovanih ljudi.

Bor (Izuzetnost) – vole prijatno drustvo, veoma izdrzljivi, znaju kako da ucine zivot prijatnim, veoma aktivni, prirodni, dobri pratioci, brzo se zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interesovanje, brzo odustaju, mnogo menjaju dok ne nadju idealnog partnera kome veruju, pouzdani i prakticni.

Topola (Nesigurnost) – deluju veoma dekorativno, nisu dovoljno sigurni u sebe, razumni samo kada je neophodno, potrebna im je podrska i prijatno okruzenje da bi se opustili i otvorili, vrlo probirljivi, cesto sami, jako nesigurni, umetnicke prirode, dobri organizatori, naginju filozofiranju, pouzdani u svakoj situaciji, veze shvataju ozbiljno.

Musmula (Culnost) – sarmantni, veseli, daju sve od sebe a pri tome nisu egoisti, vole da budu zapazeni, vole zivot, kretanje, nemir, cak i krize, istovremeno zavisni i nezavisni, dobrog ukusa, umetnici, strastveni, naglasenih osecanja, dobri pratioci, ne predaju se.

Orah (Strast) – nezavisni, cudni i puni kontradiktornosti, ceto egoisticni, agresivni, velikodusni, obrazovani, neocekivano reaguju, spontani, neograniceno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teski i cudni partneri, drugi ih retko vole, ali im se cesto cude, dobri stratezi, veoma ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise.

Zalosna vrba (Melanholicnost) – divni, ali puni melanholije, atraktivni, veoma duhovni, vole sve sto je lepo i ukusno, vole da putuju, sanjari, neumorni, komplikovani, iskreni, moze da se utice na njih, ali je sa njima tesko ziveti, pozeljni, dobra intuicija, pate zbog ljubavi, ali ponekad pronadju partnera koji im daje oslonac.

Poslednje ažurirano (sreda, 16 mart 2011 11:50)

 
Još članaka...
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas70
mod_vvisit_counterPredhodnog dana17
mod_vvisit_counterOve nedelje87
mod_vvisit_counterProsle nedelje169
mod_vvisit_counterOvog meseca469
mod_vvisit_counterProslog meseca764
mod_vvisit_counterUkupno88658

We have: 15 guests online
Your IP: 3.208.22.127
 , 
Danas je: maj 20, 2019
Aurora Borealis
KALENDAR
May 2019
SMTWTFS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
GRAD NISH
World Map Visit